Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «سازمان‌های فرهنگی و هنری و فناوری‌ دیجیتال» نوشته کریستین تامسون، کریستن پورسل و لی رینی با ترجمه اسماعیل یزدان‌پور ازسوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شد.

این کتاب، حاصل بیان تجربه‌های فنی و اجرایی سازمان‌های فرهنگی و هنری ایالات متحده آمریکا است که با ابتناء بر چارچوب علمی و آکادمیک، به منظور تبادل تجربه برای حل یک مسأله تألیف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده‌های گزارش‌شده در این اثر، براساس نظرسنجی از نمونه‌ای از سازمان‌های هنری است که «پروژۀ اینترنت و زندگی» مرکز تحقیقات پیو از ۳۰ مه تا ۲۰ ژوئیه ۲۰۱۲ ارائه کرده است. کارشناسان واحد اینترنت مؤسسۀ پیو برای بررسی شیوۀ استفادۀ سازمان‌های هنری از اینترنت، رسانه‌های اجتماعی و سایر فناوری‌های دیجیتال به‌منظور به‌اشتراک‌گذاشتن محتوا، ایجاد ارتباط با مراجعه‌کنندگان و مدیریت اهداف سازمانی، یک نظرسنجی آنلاین ۳۰دقیقه‌ای را طراحی کرده و به اجرا گذاشته‌اند.

به استناد داده‌های حاصل از این نظرسنجی، بسیاری از سازمان‌ها از اینترنت و رسانه‌های اجتماعی برای گسترش تعداد نمایش‌ها و نمایشگاه‌های آنلاین (آنلاین)، گسترش دامنۀ مخاطبان، فروش بلیت و جمع‌آوری کمک‌های آنلاین استفاده کرده‌اند. هم‌چنین، به مشتریان اجازه می‌دهند مطالبشان را به اشتراک گذاشته، نظرهای خود را ارسال کرده و حتی مطالب خود را در سایت‌ سازمان‌ها منتشر کنند.

این کتاب متشکل از ۶ بخش است که خلاصه یافته‌ها، استفاده از فناوری سازمانی، استفاده از شبکه‌های اجتماعی، فناوری و عملکرد سازمانی و تأثیر کلی فناوری بر هنر، به ترتیب، عناوین آن هستند.

مطابق این اثر، استفاده از فناوری در این سازمان‌ها و در تلاش‌ آن‌ها برای بازاریابی و آموزش و حتی در گزارش عملکرد آن‌ها، امری ضروری است.

در بخشی از فصل ششم این مجموعه با عنوان تأثیر کلی فناوری بر هنر، می‌خوانیم که «سازمان‌های هنری‌ای که در این نظرسنجی حضور دارند با این مفهوم که اینترنت و رسانه‌های اجتماعی باعث «افزایش تعامل» شده‌اند و هنر را به تجربه‌ای بیشتر مشارکتی تبدیل کرده و به «متنوع‌ترکردن مخاطبان هنر» کمک می‌کنند، موافق‌اند. آنها همچنین با این گزاره موافق‌اند که اینترنت «نقش اساسی در گسترش مرزهای مفهومی هنر» داشته است».

توجه به ابعاد منفی فناوری نیز از نظر این سازمان‌ها دور نمانده و به بخشی از آن‌ها اشاره کرده‌اند که صرف زمان و تلاش زیاد برای برپایی ابزارهای اینترنتی ازجمله آن‌ها است.

کتاب «سازمان‌های فرهنگی و هنری و فناوری‌ دیجیتال» مجموعاً در ۱۱۲ صفحه و با قیمت ۲۴ هزار تومان وارد بازار نشر شده است.

کد خبر 5292940

منبع: مهر

کلیدواژه: پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات معرفی کتاب فناوری اطلاعات محمد مهدی اسماعیلی ترجمه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی کتاب درگذشت چهره ها محمدرضا حکیمی تجدید چاپ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی نشریات محرم 1400 ادبیات داستانی علی محمد مودب پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات طالبان سازمان های فرهنگی و هنری سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۱۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه با هدف تبیین و آشکار سازینیرو‌های نجات بخش در کربلا و به کارگیری هنر به مثابه ابزار در جهت ابلاغ پیام نجات خلق با کشتی نجات حسین ابن علی علیه السلام و همچنین اثبات نیاز کنونی شیعه و آحاد جامعه بشری در برافراشتن نمادی برای معرفی کربلا و ایجاد فضایی برای اشتراک گذاری دیدگاه‌ها، جذب متخصصان برجسته حوزه‌های مختلف و تشویق پژوهشگران به تحقیق در زمینه‌های نو و نیز افزایش آگاهی مردم در زمینه آرمان‌های مهدویت و جریان سازی در جامعه منتشر شد.

این سوگواره در بخش‌های علمی، ادبی و هنری با موضوعیت پیراهن معظم حضرت سیدالشهدا علیه السلام در ۱۲ محور برگزار می‌شود و آثار مربوطه در زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی و اردو خلق خواهند شد. بر اساس این فراخوان، هنرمندان تا تاریخ اول محرم الحرام ۱۴۴۶ فرصت دارند نسبت به ثبت نام و ارسال آثار خود در پایگاه سوگواره بین المللی سفینه النجاه به نشانی www.al-nejat.com اقدام کنند.

همچنین هنرمندان محترم می‌توانند در مسیر خلق اثر، برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با اسناد تاریخی و معرفتی مربوط به  پیراهن معظم سیدالشهدا علیه السلام" به نشانی www.atigh.org مراجعه کنند.

اهداف برگزاری سوگواره: 

تبیین و آشکار سازی نیرو‌های نجات بخش در کربلا به عنوان ظرفیت‌های اثر گذار برای تهییج فطرت‌ها در جهت رسیدن به آرمان‌های حسینی استفاده مطلوب از ذوق و استعداد‌های هنری و به کارگیری هنر به مثابه ابزار در جهت ابلاغ پیام نجات خلق با کشتی نجات حسین بن علی علیه السلام اثبات نیاز کنونی شیعه و آحاد جامعه بشری در برافراشتن نمادی برای معرفی کربلا، جغرافیای نجات بخش ایجاد فضایی برای ارتباط و اشتراک گذاری تجربه و دیدگاه‌ها و جذب متخصصان برجسته حوزه‌های مختلف تشویق پژوهشگران به تحقیق در زمینه‌های نو و افزایش آگاهی و دانش مردم در زمینه آرمان‌های مهدویت جریان سازی در جامعه و در میان گروه‌های مختلف از طریق آگاهی بخشی به ایشان در موضوعات مطرح شده است.

دامنه برگزاری: بین المللی، زبان ها: فارسی، عربی، اردو، انگلیسی، آذری و محور‌ها و موضوعات سوگواره امسال: پیراهن معظم حضرت سیّدالشهدا علیه السلام است.

بخش‌های مختلف سوگواره: بخش علمی،  بخش هنری،‌ بخش ادبی و بخش علمی: مقاله علمی، پایان نامه، رساله و...بخش هنری: هنر‌های دیجیتال (طراحی گرافیکی، پوستر، تصویرسازی و نقاشی دیجیتال، موشن گرافیک و تولید هنری با استفاده از فناوری‌های مدرن)،‌ هنر‌های مرتبط با‌رسانه (فیلم کوتاه ۳دقیقه ای، فیلمنامه نویسی، مستند، نماهنگ، پادکست، تولید موسیقیبرای تولیدات رسانه‌ای)،‌ فتوگرافی (عکاسی، تصویربرداری در ابعاد مختلف از عکس‌های خبری گرفته تا هنری)،‌ هنر‌های تجسمی (نقاشی، مجسمه سازی و...) و بخش ادبی شامل: شعر (قالب‌های مثنوی، غزل، قصیده، قطعه، دوبیتی، رباعی، ترجیع بند، مستزاد، مسمّط، ترکیببند، ترجیع بند)، متن، قطعه ادبی و... بخش ایده و طرح: این بخش این فرصت را به علاقه مندان می‌دهد تا طرح‌ها و ایده‌های خود را در زمینه‌ی موضوعات سوگواره ارائه کنند. در واقع هدف از این بخش، ایجاد خلاقیت و نوآوری در زمینه‌های مذکور است.

جوایز: نفرات برگزیده هر بخش: سفر زیارتی کربلای معلی، تندیس نجات، سکه تمام بهار آزادی،‌ نفرات شایسته تقدیر هر بخش: سفر زیارتی کربلای معلی، ربع سکه بهار آزادی

زمان بندی: مهلت ثبت نام و ارسال آثار تا اول محرم الحرام ۱۴۴۶.  متقاضیان محترم برای ثبت نام و ارسال آثار به سایت رسمی سوگواره بین المللی سفینه النجاه به نشانی www.al-nejat.com مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • پویش نقالی شاهنامه در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • سالنامه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه منتشر شد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی